Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 3772 vizualizari

 

Așa, titlul e cam pompos, dar prepararea în sine, tare simplă;) Spor și succes!

 

INGREDIENTE

  • Pentru perișoare:
  • carne tocată vită+porc cca 300 g.,
  • ceapă galbenă 1 bucată medie,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • orez cu bobul rotund cca. 4 linguri, ou 1 bucată,
  • Pentru sos:
  • sos de Tomate cu capere și măsline verzi de la Băneasa 1 borcan,
  • Pentru Garnitură:
  • paste serpentine de la Băneasa 3 căni,
  • apă 1 cană și 1/2 jumătate,
  • sare iodată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa:

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul,un praf de sare iodată, boia și piper proaspăt măcinat. În vasul aparatului Multi cooker de la Philpis, se răstoarnă conținutul borcanului cu sos de tomate, capere și măsline verzi, se setează aparatul al funcția BOIL, pentru 10 minute, și se apasă butonul START,  după ce  a expirat timpul, se adaugă perișoarele, formate din amestecul de carne de mai sus. Se setează aparatul  pe funcția STEW, ptr 40 de minute, se apasă din nou butonul START.   După ce s-a finalizat programul, vasul Multicooker-ului, se golește, se curăță și apoi se trece la gătirea pastelor. Se pun în vasul aparatului Multicooker, 3 căni de paste, 1 cană și jumătate de apă, apoi se închide capacul, se selectează butonul STEW pentru 20 de minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Farfuria se montează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci - Philips Multicooker