Paste " Buona sera"

de RuxyRux in Spaghete, 8 Apr 2012 | 6537 vizualizari

 

Buona sera... pentru cina, va invit la paste!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de sparanghel proaspat
  • 1 morcov
  • 4 catei de usturoi si o legatura de usturoi verde
  • 1/2 pachet de spaghete subtiri
  • 50 ml vin alb dulce
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • busuioc proaspat
  • 1/4 borcan pasatta de rosii Cirio( pasta)
  • 3 linguri ulei masline
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 150 ml apa
  • parmezan ras
  • cateva rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste " Buona sera":

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie si punem usturoiul tocat, lasam cca un minut la foc iute apoi adaugam sparanghelul, morcovul subtire feliat, adaugam  o lingura doua de apa, mai lasam pe foc mediu de data aceasta inca 5 minute apoi adaugam toata apa si  sosul de rosii , vinul, zaharul si condimentele. Tinem pe foc mic maxim 15 minute, potrivim gustul de sare si piper, adaugam busuioc proaspat si gata.
Spaghetele fierte dupa instructiuni  se scurg se  pun sub un jet de apa rece( eu pun apa de izvor) si apoi se amesteca cu sosul dupa dorinta. Se servesc cu parmezan ras deasupra.  Putem decora cu jumatati de rosii cherry si un fir de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste " Buona sera"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]