Spaghete cu legume a la bolognese

de - Andreea - in Spaghete, 25 Iul 2013 | 13690 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte gustoase !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 3 morcovi
  • 2 tije telina
  • 1 dovlecel
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura busuioc
  • sare
  • 850 ml suc de rosii
  • 250 gr spaghete
  • 50 gr parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu legume a la bolognese:

Toate legumele se spala sub jet de apa rece.

Usturoiul se curata de coaja,ceapa se taie rondele,ardeiul iute se curata de seminte,morcovii se curata de coaja si se taie cuburi mici,tijele de telina si dovlecelul se toaca si ele marunt.

Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim usturoiul,ardeiul iute,zaharul si ceapa pentru 5 minute.

Adaugam legumele,rozmarinul,busuiocul si amestecam.Se sareaza dupa gust.Adaugam  sucul de rosii si 1\2 pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu pentru circa 12 minute.

Separat se pune apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si spaghetele.Se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.Caund au fiert se scurg de apa.

Se pun in tigaia cu legume.Se adauga daca e necesar sare si piper.

Se servesc calde,presarate cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu legume a la bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu dovlecel si morcovi