Omleta la cuptor pe pat de paine toast

de Merisor in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2013 | 9365 vizualizari

 

Aseara am umblat la carnea de la garnita, iar cu ce a ramas de la cina am facut azi omleta pentru micul dejun. Mergea la fix si cu carnati de casa, dar la aceia inca nu am umblat.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast cu secara
  • 3 oua
  • felii de sunca presata
  • carne de porc de la garnita
  • 25 ml lapte
  • 2 lingurite mustar
  • felii de gpgosar murat
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor pe pat de paine toast:

Batem ouale cu putina sare, adaugam mustarul, laptele si mararul tocat .

Sunca presata o feliem.

Carnea de porc de la garnita la fel o feliem.

Gogosarul il taiem julien.

Ungem o forma detasabila cu putin ulei de masline si asezam feliile de paine astfel incat sa imbrace forma cat mai rotund. 

Asezam peste ele sunca presata, carnea si gogosarul, apoi turnam ouale batute.

Dam la cuptor pentru 15-20  de minute la foc mediu si e gata omleta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor pe pat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

diaconta 1

20.01.2013, 12:26

ce idee buna

Satisfyyourcravings 1

20.01.2013, 12:39

O idee utilă!

Denissa 1

27.01.2013, 08:17

Ce faiiiiiiiiinnnnn! Imi place, place, place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu pui