Aperitiv frittata cu fidea

de abetina in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2017 | 3362 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici-https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-frittata-cu-paste-si-legume-64999.html
Am folosit fidea instant sa imi fie mai usor si sa nu o fierb, am pus asa cum am gasit in pachet.
Am schimbat unele dintre legume sa o fac sa fie a mea proprie si imi place sa gatesc cu ce am eu in camara,rar respect o reteta,un bucatar adevarat stie sa gateasca doar cu ce gaseste in casa:)

 

INGREDIENTE

  • 1 plic fidea prefiert
  • 330 gr mozzarella gourmet
  • 300 gr kaizer afumat
  • 2 ardei grasi verzi
  • 6 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel mediu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu fidea:

Se mixeaza ouale intr-un bol, peste oua se adauga ardeii grasi tocati, kaizerul taiat cuburi, mozzarella data prin razatoare, smantana, ceapa tocata julien, plicul de fidea maruntit, dovlecelul tocat cuburi si se amesteca cu o lingura, dupa care se toarna intr-o tava detasabila in care s-a pus hartie cerata.

Se orneaza cu felii de ardei, de rosii si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute, la foc potrivit. Dupa ce se coace, este bine sa se lase sa se racoreasca si abia dupa aceea sa se taie.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou