Aperitiv frittata cu fidea

de abetina in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2017 | 3066 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici-https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-frittata-cu-paste-si-legume-64999.html
Am folosit fidea instant sa imi fie mai usor si sa nu o fierb, am pus asa cum am gasit in pachet.
Am schimbat unele dintre legume sa o fac sa fie a mea proprie si imi place sa gatesc cu ce am eu in camara,rar respect o reteta,un bucatar adevarat stie sa gateasca doar cu ce gaseste in casa:)

 

INGREDIENTE

  • 1 plic fidea prefiert
  • 330 gr mozzarella gourmet
  • 300 gr kaizer afumat
  • 2 ardei grasi verzi
  • 6 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel mediu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv frittata cu fidea:

Se mixeaza ouale intr-un bol, peste oua se adauga ardeii grasi tocati, kaizerul taiat cuburi, mozzarella data prin razatoare, smantana, ceapa tocata julien, plicul de fidea maruntit, dovlecelul tocat cuburi si se amesteca cu o lingura, dupa care se toarna intr-o tava detasabila in care s-a pus hartie cerata.

Se orneaza cu felii de ardei, de rosii si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute, la foc potrivit. Dupa ce se coace, este bine sa se lase sa se racoreasca si abia dupa aceea sa se taie.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi frantuzesti