Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 3285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4-5 jumari
  • 1 ceapa rosie, micuta
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita lapte
  • 1 felie paine toast cu secara
  • 2-3 picaturi de ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast:

Batem ouale, intr-un bol, cu putina sare.

Adaugam o lingurita de mustar si una de lapte si omogenizam.

Tocam ceapa solzisori.

Taiem felia de paine in patru parti.

Ungem o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline si asezam in ea ceapa, jumarile si painea.

Punem tigaia pe foc mediu si o lasam cateva secunde sa se incinga uleiul.

Nu trebuie sa se caleasca ceapa!

Adaugam ouale batute peste ingredientele din tigaie.

Lasam 1 minut sa se prajeasca omleta pe o parte, apoi o intoarcem usor cu o spatula de lemn, pe partea cealalta si mai lasam aproape un minut pe foc, dupa care o rasturnam pe platou.

Servim alaturi de rosii cherry, apoi bem o cana de iaurt(optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita