Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov

de Bya Ralu in Curcan, 8 Mai 2015 | 6870 vizualizari

 

Din pulpa superioara de curcan care am avut-o am folosit o la ciorba si la aceasta mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare pulpa superioara de curcan
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • unt
  • vegeta/piper alb
  • patrunjel prospat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov:

Carnea se taie in cuburi potrivite,se spala sub jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa se toaca marunt, ceapa verde o taiem rondele si se pune la calit in unt pentru cateva minute.

Se adauga bucatiile de carne, se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand apa a scazut se pune si morcovul taiat rondele, completam cu apa cat sa acopere, punem condimentele si lasam sa fiarba.

Se adauga apa pana cand carnea si legumele sunt fierte.

TIPS-URI

1

pentru decor se adauga patrunjel proaspat

2

se serveste cu garnitura de cartofi natur trasi in unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil cipriot