Iepure rumen si aromat

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2011 | 26671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de iepure(pulpe)
  • 500ml vin alb
  • o ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 1 morcov
  • o capatana usturoi
  • 50ml de ulei
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure rumen si aromat:

Pui la marinat iepurele pentru 24 de ore in vinul amestecat cu ceapa taiata pestisori, rondele de morcovi si foile de dafin. La 2-3 ore amesteci carnea ca sa fie marinata egal.

A doua zi o scoti si pui bucatile de carne sa se inabuse intr-o cratita in care ai pus uleiul si o ceasca de marinata, (sau daca vrei poti pune supa de legume), usturoiul pisat, piperul, sarea si cimbrul si dai la foc mic cu capac pana se inmoaie carnea. Apoi o scoti, o asezi intr-o tava si o dai la cuptor pt 10-15 minute ca sa se rumeneasca.

Servesti cu cartofi si muraturi sau o salata de sezon.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure rumen si aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor cu vin