Drob de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 9421 vizualizari

 

stiu k a trecut pastele, dar am uitat sa postez reteta asta

 

INGREDIENTE

  • 300 g pipote si inimi de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 3 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 fire  usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • vegeta.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

  1. Speli si cureti bine pipotele, inimile si ficateii si le pui la fiert in apa cu sare, dar fierbi ficateii separat.
  2. Intre timp, speli ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si le tai marunt.
  3. Dupa ce au fiert maruntaiele, le strecori si le treci prin masina de tocat, apoi le amesteci cu verdeata tocata si cu 2 oua batute.
  4. Potrivesti gustul de sare, piper si vegeta, omogenizezi compozitia si o torni intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu faina.
  5. Bati oul ramas, il intinzi peste compozitia de drob si dai la cuptor pentru 35-40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]