Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 21 Feb 2016 | 7353 vizualizari

 

Inca e iarna, calendaristic..ca daca ma uit afara seamana cu Primavara in toata regula....dar nu despre asta era vorba ci despre ceva de haleala...afumatura....

 

INGREDIENTE

  • 550 g costita afumata ( afumata in afumatoarea de acasa, de la mama)
  • 500 g cartofi albi
  • 1 capatana de usturoi
  • rosioare galbene conservate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor:

Costita o taiem bucati, apoi curatam cartofii ii spalam si ii taiem pe orizontala in felii mai grosute.

Cartofii ii condimentam cu sare, piper si cimbru si ii ungem cu ulei.

Luam o tava ceramica asezam pe margine cartofii, apoi alternam cartofii cu costita, deasupra presaram usturoi taiat marunt si cateva rosioare galbene, stropim cu putin ulei, acoperim tava cu hartie de copt si bagam tava la cuptor pentru 1ora si 1/2 , inainte cu 20 min scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin.

Cam asta e tot, simplu si bun, zic eu, ca asa vreau, ca pot si ca nu dau nimanui explicatii....

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:12

mihaelar63 1

22.02.2016, 21:55

Mancare de mancare

Rahela Velicu 1

23.02.2016, 13:30

Buna mancare, dar desenul de pe capacul borcanului este cel mai frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la tava