Ciulama de ciuperci

de Panacris in Mancaruri de legume, 17 Aug 2012 | 4811 vizualizari

 

Simplu, delicios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • codite de ciuperci 500 g,
  • faina alba 3 linguri,
  • lapte 500 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • nucsoara praf.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Coditele de ciuperci se curata, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare, cca. 20 de minute la foc potrivit, neacoperit. Intre timp faina se desface in lapte rece, se adauga peste ciuperci si se mai lasa la fiert la foc mic, amestecandu/se continuu, ca sa nu faca cocoloase, pana se ingroase sosul. Eventula se mai adauga un pic de apa rece, daca sosul e mai grosut. Se asezoneaza de gust cu sare, piper si nucsoara. Se serveste cu mamaliguta fierbinte. 

TIPS-URI

1

de post se inlocuieste laptele cu apa, sau supa de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

18.08.2012, 19:16

Una dn macarurile mele preferate

mirela0911 1

18.08.2012, 21:43

Placeeeee si e si cu mamaliga!

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ghebe