Tocanita de ciuperci champignon

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 4 Iul 2011 | 11086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 3 lg ulei masline
  • 1 lgt pasta ardei (eu am uitat sa pun)
  • 1 lg faina
  • 1/2 cana lapte
  • 2-3 lg smantana
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel verde 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci champignon:

Se curata si se spala ciupercile. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune la calit in ulei si pasta de ardei. Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa, se adauga ciupercile taiate feliute. Se lasa 5 minute sa se inabuseasca, dupa care se adauga apa in functie de cat sos doriti.

Cand au fiert ciupercile se toarna in fir subtire laptele amestecat cu faina. Se lasa sa fiarba in continuare pana se ingroasa sosul, se pune smantana si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu mamaliga. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]