Ciorba radauteana cu zucchini

de Bya Ralu in Ciorbe, 2 Dec 2014 | 6054 vizualizari

 

Reteta este putin modifica,fata de cum am mai facut,am luat reteta de pe gourmandie.ro,iar zucchini sunt in plus de la mine :))) bonus :)))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 buc telina
  • 1 buc pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic zucchini
  • 2 catei de usturoi
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g smantana
  • patrunjel proaspat
  • vegeta,piper alb
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana cu zucchini:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare,impreuna cu ceapa lasata intreaga.

Morcovul se taie rondele,ardeiul gras cubulete,se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba.

Se pune si pastarnacul si telina lasate intregi.

Cand s-au fiert,pieptul de pui se scoate si se taie fasii,sau cubulete,iar ceapa,telina si pastarnacul se pun intr-un castron si se paseaza cu blenderul,dupa care se adauga inapoi in oala de ciorba.

Se pune si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat.

Se amesteca galbenusul de ou,cu smantana,se adauga zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna la sfarsit in oala de ciorba.

Se adauga patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

Usturoiul l-am amestecat cu smantana si galbenusul si l-am pus la sfarsit,dar trebuie pus din timp ca sa se fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radautana