Reteta este putin modifica,fata de cum am mai facut,am luat reteta de pe gourmandie.ro,iar zucchini sunt in plus de la mine :))) bonus :)))
Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare,impreuna cu ceapa lasata intreaga.
Morcovul se taie rondele,ardeiul gras cubulete,se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba.
Se pune si pastarnacul si telina lasate intregi.
Cand s-au fiert,pieptul de pui se scoate si se taie fasii,sau cubulete,iar ceapa,telina si pastarnacul se pun intr-un castron si se paseaza cu blenderul,dupa care se adauga inapoi in oala de ciorba.
Se pune si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat.
Se amesteca galbenusul de ou,cu smantana,se adauga zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna la sfarsit in oala de ciorba.
Se adauga patrunjel proaspat tocat marunt
1
Usturoiul l-am amestecat cu smantana si galbenusul si l-am pus la sfarsit,dar trebuie pus din timp ca sa se fiarba.