Ciorba de loboda rosie

de lucy2002 in Ciorbe, 6 Iul 2019 | 2296 vizualizari

 

O ciorba usoara cu foarte multe legume numai buna in perioada de vara. Se poate servi cu smantana sau fara, asa cum va place.
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 legaturi de lobada rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • o punga de legume congelate pentru ciorba
  • brocoli cateva buchetele
  • 1 tija apio
  • patrunjel , leustean frunze
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • suc de rosii
  • 50 ml bors pentru acrit
  • 3 litri de apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Se curata legumele, se spala si se taie cat de marunt va place.

Intr-o oala punem uleiul si ceapa la inmuiat, dupa 7 minute adaugam radacinoasele (punga cu legume congelate pentru ciorba) ceapa verde, tija apio, adaugam sare si piper si lasam pe foc pana se patrund bine. Adaugam buchetelele de brocoli lasa 5 minute si adaugam loboda rosie taiata nu foate marunt, amestecam si adaugam apa calda. Se lasa pe foc nu foarte mult pana legumele (radacinoasele) sunt bine facute. Adaugam sucul de rosii si borsul pentru acrit, lasam sa dea un clocot -doua, oprim focul si adaugam verdeata tocata fin patrunjelul si leusteanul. Se poate servi atat calda cat si rece.

 

 

TIPS-URI

1

folositi intotdeauna apa calda, nu rece.

2

se poate pune si orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de iarna