Chiftelute persane

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 6909 vizualizari

 

Din combinatia a mai multor retete a iesit asta. Mama nici nu mai face altfel chiftelutele.Ceapa le da o aroma foarte placuta si recomand a fi servite cu rosii prajite si orez.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne amestec
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • sofran (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute persane:

 

Se da ceapa pe razatoare sau prin robot.

Se amesteca toate ingredientele.

Se adauga faina cat e nevoie.

Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins.

Eu le prajesc in cuptor intr-o tava Tefal.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute persane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

Mitinita 1

06.03.2011, 23:47

din pacate,in ultima vreme,cei care vin acasa se grabesc sa plece repede inapoi...parca si lumea imi pare mai trista cand ma uit la oameni pe strada. Nico,o sa te bucuri sa fii acasa la mama...si pot numai sa imi inchipui ce bucurie o sa-i faci ei

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:49

bun bun

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]