Chifle umplute cu pui

de Meea in Mancaruri cu carne, 20 Dec 2018 | 3403 vizualizari

 

Am trecut ceva zile, chiar multe zile, de cand nu am mai postat pe blog vreo reteta. Inca gatesc si postez pe Instagram, dar de blog nu mai incape timpul. Oricum, de bucataras.ro nu ma las! Astazi va prezint o reteta super delicioasa de chifle umplute cu pui. Yuum!

 

INGREDIENTE

  • Chifle:
  • 120 ml apa
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 3 lingurite zahar
  • 1 ou
  • sare
  • 300 g faina
  • 50 g unt
  • Umplutura:
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ceapa rosie
  • piept de pui fiert
  • 1 conserva de rosii pasate
  • sare, piper, cimbru, chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu pui:

     Amestecam oul, drojdia, sarea, apa si zaharul. Punem acest amestec peste faina si adaugam untul taiat cubulete. Se framanta un aluat pana cand devine elastic si lipicios (se adauga faina la nevoie). Se lasa la dospit.

     Calim cepele, apoi adaugam pieptul de pui taiat marunt. Adaugam rosiile si lasam pe foc inca 15 minute. Condimentam sosul su sare, piper, cimbru, chilli si il mai lasam pe foc inca 10 minute.

     Aluatul il impartim in 10 bilute mici. Umplem fiecare bila de aluat cu sos si apoi impachetam.  Asezam bilele de aluat umplute intr-o tava unsa cu unt si le lasam inca cateva minute la dospit, pana isi dubleaza volumul. Ungem bilele cu ou batut si le lasam la cuptor pana cand s-au rumenit. Absolut delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana