Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă

de Bucataras in Porc, 9 Noi 2024 | 4278 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Andra Mihail ne prezintă o rețetă de pârjoale - chiftele tradiționale, suculente și aromate, preparate după metode clasice din bucătăria moldovenească.
      Pentru aceste Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă, sunt necesare următoarele ingrediente: carne tocată de porc, ceapă, morcovi, cartofi, pâine, ouă, verdeață și condimente.      

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă
      • 1 kg carne tocată de porc
      • 1 morcov
      • 1 ceapă mare
      • 2 cartofi medii
      • 4-5 căței usturoi
      • 1-2 felii pâine
      • ~100 ml lapte
      • 3 ouă
      • mărar și pătrunjel
      • sare și piper
      • pesmet pentru finisat
      • ulei pentru prăjit
      Portii: 30
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă:

      Cum se prepara aceste Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă:

      Pune pâinea la înmuiat în lapte.

      Curăță și spală legumele, apoi rade-le mărunt. Toacă ceapă solzișori. Taie mărunt și verdeața.

      Pune carnea într-un castron mare și amestec-o cu legumele, apoi adaugă usturoi tocat mărunt. Adaugă ouăle și verdeața. Condimentează cu sare și piper. Amestecă bine compoziția de carne cu legume.

        Stoarce pâinea și pune-o peste amestecul de carne. Compoziția trebuie să fie legată.

      Formează pârjoalele de mărime potrivită, apoi tăvălește-le prin pesmet. 

      Pune la încins ulei într-o tigaie și prăjește pârjoalele pe ambele părți, apoi scoate-le pe un platou cu hârtie de masă. Servește-le calde alături de pâine proaspătă și muștar sau după preferințe. 

      Încearcă și rețeta de Pârjoale moldovenești cu carne de pui sau varianta de Chiftele de pește.

      Îți recomandăm și rețeta de Chifteluțe marinate.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      Recomandari pentru tine si casa ta

      Barista Max + Espresso Machine

      - 500 lei
      2999.99 lei
      2499.99 lei

      COMENTARII (5)

      vasimur 1

      10.11.2024, 10:21

      Lau 1

      10.11.2024, 12:07

      Rocsi 1

      10.11.2024, 19:41

      Doua parjoale as manca, cu putin mustar si cu o felie de paine!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

      ieri la 19:29

      Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

      de oanapl 8

      pe 26.04 la 22:27

      Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

      pe 25.04 la 09:05

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      pe 25.04 la 08:41

      Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

      pe 25.04 la 08:35

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Chiftelute cu cartofi si sos de smantana, la cuptor