Chiftelute cu sos

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 27 Mar 2010 | 3638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500gr carne tocata amestec
  • - 1 ceapa
  • - 1 ou
  • - 1legaura verdeata
  • - 1 cartof
  • - miez de la o felie de paine imuiata in lapte
  • - sare,
  • piper
  • - 3-4 catei usturoi
  • - faina
  • pt. sos:
  • - 350 gr suc de rosii
  • -oregano
  • -cimbru
  • -coriandru
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

- Se pot da toate ingredientele prin masina de tocat sau se toaca marunt, iar cartoful se da prin razatoarea mica. Usturoiul se piseaza.Felia de paine se inmoaie in lapte, apoi se storce bine si se toaca marunt. Oul se bate, dupa care se amesteca toate ingredientele bine si se condimenteaza.

Intr-o tigaie se incinge uleiul. Din amestecul obtinul se fac bilute se dau prin faina si se prajesc pe toate partile bine. Se scot pe un servet de hartie.
Sos:  Se pune la fiert sucul de rosii si se adauga toata condimetele, apoi chiftelutele, se lasa sa dea un clocot si se ia de pe foc.

La garnitura puteti face orez sau pireu de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu sos si masline