Bulgarasi

de crinutz in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 6501 vizualizari

 

bulgarasi cu branza

 

INGREDIENTE

  • 500 grame branza proaspata de vaci
  • 50 grame unt
  • sare
  • o legatura marar
  • ridiche si masline pt ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

se toaca mararul si se amesteca cu branza framantata in prealabil cu unt.se adauga sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]