Stelute si bulgarasi aperitive de sezon

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 4689 vizualizari

 

Petrecere pentru copii de Craciun

 

INGREDIENTE

  • Pt. sendvis steluta
  • paine toast integrala si graham 40 buc
  • sunca Sissi de porc 20 felii
  • sunca Sissi de pui 20 felii
  • castravete
  • cascaval 20 felii
  • stelute ardei rosu 20 buc
  • unt moale
  • Pr. bulgarasi
  • crema de branza ramasa de la reteta oameni de zapada
  • resturi dupa ce am decupat stelutele pentru sendvis, cascaval, sunca Sissi
  • ardei rosu
  • castravete
  • resturi de paine toast
  • masline pentru decor
Portii: 50
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute si bulgarasi aperitive de sezon:

Mai intai, am decupat, cu ajutorul unui cutter sub forma de stea, painea toast, apoi cu acelasi cutter, sunca si cascavalul, iar cu o forma mai mica de stea, am decupat ardeiul rosu, castravetele l-am taiat in feliute foarte subtiri si apoi m-am apucat de asamblat. Am intins unt pe fiecare steluta de paine toast, una integrala una graham, am asezat pe o steluta unsa cu unt, o steluta de sunca sissi de porc, apoi o feliuta de castravete, steluta de cascaval, castravete si steluta de sunca sissi de pui, apoi steluta de paine. Deasupra am lipit cu un pic de unt, steluta de ardei rosu. 

Pentru ca mi-au ramas multe ''resturi'' decupand ingredientele, mi-am zis ca e pacat sa risipim mancarea si atunci am taiat marunt sunca, cascavalul, castravetele si ardeiul rosu, apoi le-am amestecat cu crema de branza ramasa de la reteta de oameni de zapada si cu firmituri din painea toast. Din acest amestec, am format bulgarasi pe care i-am decorat cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute si bulgarasi aperitive de sezon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc