gaby_duceag

8

Bucataras
Minunat

Brosteni, Suceava

Bucataras din 14.10.2009

RETETE620
PRIETENI326
Retete / Mancaruri cu carne

Aripioare crocante, marinate

In Pui la 18 Aug 2010

Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici. Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam usturoiul presat. Marinata o tunam peste...

Vinete umplute

In Mancaruri cu carne la 7 Iul 2010

Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute). Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs. Se stoarce bine apoi se toaca marunt. Painea se inmoaie in...

Ficatei de pui la cuptor.

In Pui la 25 Iun 2010

simplu,rapid si gustos. Spalati si curatati de pielita ficateii; ii lasati intr-un castron inmuiati in lapte.(nu e neaparat insa acest lucru ii fragezeste si mai bine) Intr-o craticioara caliti doua cepe care au fost taiate pestisor . (eu pun si putina apa) Cand este inmuiata...

Frigarui

In Pui la 14 Iun 2010

Pieptul de pui se taie bucatele mici, costita cubulete, ardeiul spalat, la fel. Pe betisoare pentru frigarui se alterneaza bucatele din piept de pui, costita, ardei, rosii cherry taiate in doua, ceapa Se condimenteaza cu sare si piper , se ung cu mustar si se pun pe gratarul incins. Se...

Carnaciori proaspeti la cuptor

In Porc la 14 Iun 2010

Rulam fiecare carnacior in jurul unei rosii cherry  si-l asezam pe un betisor pentru frigarui. Tapetam o tava cu folie de aluminiu si asezam betele cu carnaciori in interior. Intr-un bol amestecam 3-4  linguri ulei cu mierea, sarea si piperul. Cu acest amestec ungem...

Papagal la tigaie

In Mancaruri cu carne la 4 Iun 2010

Se deschide site-ul bucataras.ro. Veselie, voie buna, gasca faina, retete de nota 10 si hop, apare un papitoi colorat care te innebuneste cu holla, holla, holla; vine repede si-si baga nasu' unde citesti tu, dai sa accesezi ceva si el se baga-n seama promitandu-ti o vara de vis, te urmareste...

Sarmalute si ardei umpluti.

In Mancaruri cu carne la 31 Mai 2010

Carnea o tocăm (dacă o cumpăram gata tocata e şi mai bine:d). Orezul îl spălăm bine şi punem apă peste el doar cât să-l acopere. Îl punem la foc amestecând să nu se prindă, până la evaporarea apei, apoi oprim focul. Adăugăm în el sare, piper şi...

Friptură în ulei cu garnitură de ciuperci şi smântână

In Porc la 19 Mai 2010

răsfoind zilnic blogosfera culinară , îmi fac cu ochiul foarte multe reţete. dacă ieri m-am oprit la fasolea scăzută cu cârnăcior, pentru astăzi am ales o combinaţie ce s-a dovedit a fi  delicioasă:  friptura la cuptor in ulei combinată cu ciuperci cu...

Pui Stroganoff

In Pui la 11 Mai 2010

Ceapa o tocam si-o calim intr-o lingura de unt,aprox. 10minute Pieptul de pui il taiem cubulete si-l frigem in untul topit.Adaugam sare si piper. Amestecam vinul cu pasta de tomate si mustarul si le adaugam peste ceapa. Punem si pieptul de pui,amestecam usor si fierbem la foc...

Piept de pui in stil milanez

In Pui la 14 Apr 2010

dezosati pieptul de pui incat sa obtineti doua bucati intregi de piept pe care le sectionati intr-o laterala obtinand doua "buzunarele" le umpleti cu  rosie, feta si busuioc condimentati cu sare si piper,le dati apoi prin pesmet si  le introduceti la cuptor intr-o tava...

Diverse... la gratar

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

carnea de porc,vita,pieptul de pui,se taie de marimi potrivite (mai groase decat snitelele)si se condimenteaza doar cu sare si piper gratarul se incinge,se "curata"cu o bucata de slaninuta apoi se aseaza carnita dupa ce s-a facut pe-o parte se toarna peste,putina bere,se mai lasa 10minute...

Rulada din piept de pui tocat

In Pui la 3 Apr 2010

toate ingredientele (cu exceptia laptelui si zeama de lamaie)se amesteca rezulta o pasta molicica si lipicioasa cu mainile date prin faina,se ia din compozitie formandu-se rulade(eu am facut3)care se prajesc intr-o tigaie in care am pus unt si ulei cand sunt frumos rumenite ,se adauga...

Chiftelute marinate

In Mancaruri cu carne la 31 Ian 2010

se taie ceapa julien intr-o cratita mai mare se pune apa la fiert cu sare,zahar,otet,foi de dafin si piper (nu stiu sa va spun cantitatile..eu o fac mereu dupa gust..un gust dulce acrisor ) cand a dat in clocot se adauga ceapa si se fierbe aprox 15-20min se scoate la scurs intr-o...

Varza cu carne

In Porc la 13 Dec 2009

in cateva linguri de ulei caliti usor carnea stingeti cu borsul de putina(eu am pus cam 800-900gml) si lasati la fiert   intre timp tocati varza fasii subtiri(eu n-o tai exagerat de fin,pt ca la fierbere se mai topeste si nu-mi place ce iese:d),si o frecati cu sare stoarceti...

Chiftelute din piept de pui

In Pui la 4 Noi 2009

pieptul de pui il tai bucatele mai mici si il dai prin masina de carne sau la robot(eu folosesc robotul) pui in vasul robotului ceapa,morcovul,chifla inmuiata in apa si stoarsa,patrunjelul,usturoiul toci ,dar nu foarte fin,sa se desluseasca totusi ce e acolo:))) daca nu detii un robot,le...

Piept de pui cu legume sote

In Pui la 16 Oct 2009

ardeii si cartofii se taie cubulete ceapa se taie pestisor morcovul se taie rondele se calesc toate in ulei incins in alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile intr-un vas termorezistent se pune o lingura de unt se aseaza legumele si peste ele pieptul fript...

Muschiulet in sos vanatoresc

In Porc la 16 Oct 2009

Preparare muschi : se taie muschiul pe mijloc si se desface ca pe peste,obtinând astfel o bucata dubla ce nu trebuie sa depaseasca un deget grosime. Din loc în loc întepam carnea cu cutitul facând mici orificii. Se taie apoi cubulete mici din sunca, un morcov,o ceapa...

Afisate 91 - 107 din 107 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]