Aripioare crocante, marinate

de gaby_duceag in Pui, 18 Aug 2010 | 9287 vizualizari

 

Astazi a postat Anisoara reteta ei de aripioare si cum nu aveam idee ce sa gatesc, am executat-o. Multumesc mult Anisoara

 

INGREDIENTE

  • o caserola aripioare pui
  • piper boabe
  • o caciulie de usturoi
  • foi de dafin
  • 3-4 linguri miere
  • sare
  • ulei
  • tarhon
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante, marinate:

Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici.

Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam usturoiul presat.

Marinata o tunam peste aripioare si lasam pentru 4 ore la rece. (eu am lasat doar doua, ca n-am avut timp:))) )

Uleiul il incingem bine, bine intr-un ceaun si punem pe rand aripioarele. Le rumenim frumos pe toate partile. Se fac foarte repede.

Noi am papat cu cartofi prajiti si sos de usturoi cu smantana.

 

Sursa

 

TIPS-URI

1

Anisoara, astept reteta sosului. pup mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante, marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]