Vinete umplute

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 7 Iul 2010 | 12165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 400 gr carne tocata (eu am pus de porc)
  • 100 gr parmezan ras
  • 1 felie paine
  • un ou
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 6 felii branza topita
  • 300 gr suc rosii fiert cu putina ceapa calita sare ,piper, foi dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute).

Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs.

Se stoarce bine apoi se toaca marunt.

Painea se inmoaie in lapte.

Intr-un bol se amesteca: carnea, parmezanul, oul, painea inmuiata, miezul de vanata tocat, sare si piper.

Intr-o tava se pun vinetele cu scobitura in sus si in fiecare se repartizeaza din  amestecul cu carne.

 Se toarna peste ele suc de rosii.

Se introduc in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora.

In ultimele 5 minute se pune pe fiecare jumatate de vanata  cate o felie de branza.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

10.07.2010, 10:26

gaby ce idee buna ai avut! eu nu ma satur toata vara de vinete asa ca aam sa incerc si eu , sunt sigura ca e delicios dupa cum suna reteta si dupa cum arata poza finala!

Sylvia 1

21.07.2010, 13:09

Extraordinar arata !!!!Reteta de chef en cuisine

gaby_duceag 1

21.07.2010, 17:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu oua