publicat la 17.11.2024
publicat la 17.11.2024
publicat la 06.07.2024
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos
Cum se prepara Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos 1 Curatam pestele de solzi. 2 Il spalam bine. 3 Il stergem cu prosoape de bucatarie. 4 Presaram sare si piper dupa gust. 5 Punem faina de grau intr-o farfurie si o amestecam cu un praf de sare. 6 Trecem pestele...
Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa
Cum se prepara Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa: 1 Curatam Dorada de solzi, intestine si urechi, apoi o spalam bine. 2 Stergem si uscam Dorada cu servetele de bucatarie. 3 Pregatim un sos din ulei, jumatate de lamaie stoarsa, verdeata taiata marunt, rozmarinul si usturoiul...
Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj
Cum se prepara Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj Lasam aluatul sa se dezghete. 800 ml lapte se pune la fiert. 200ml lapte se amesteca cu 2 plicuri budinca. Cand laptele a inceput sa fiarba, se da deoparte, se adauga indulcitorul si budinca, amestecand cu...
Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda
Cum se prepara Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda Scoatem carnea cu 30 minute mai devreme, pentru a se tempera. Spalam bucatile de rasol, le stergem cu prosoape de bucatarie pentru a avea suprafata uscata si le legam cu ața, pentru a ramane compacte....
Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor
Iata cum se prepara Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor Spalam visinele, le punem la scurs in strecuratoare, le scoatem samburii si le punem intr-un vas, in straturi. Unul de visine, unul de zahar, pana le terminam. Ideal ar fi sa le lasam peste noapte la frigider. Eu...
Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa
Cum se prepara Cheesecake fara coacere - Reteta rapida si delicioasa Mai intai punem gelatina la hidratat in 150ml apa rece, apoi ne ocupam de biscuiti. Ii macinam, ii amestecam cu untul topit si ii punem in forma pe care o tapetam cu folie. Distribuim pe toata suprafata si presam usor cu o...
Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa
Cum se prepara Snitel pane din piept de pui cu parmezan, reteta usoara si gustoasa Mai intai am pregatit pieptul de pui, l-am taiat felii, l-am batut foarte putin, l-am sarat, piparat, usturoiat pe ambele parti, apoi m-am ocupat de parmezan. L-am dat prin robot pentru ca trebuie sa fie cat mai...
Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor
Iata cum se prepara Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor Am scos din timp ingredientele ca sa fie la temperatura camerei. Am inceput apoi sa amestec faina cu drojdia uscata si zaharul. Am turnat apoi laptele caldut amestecat cu esenta de vanilie, ouale frecate cu sarea...
Reteta de creier de porc pane
Iata cum se prepara Reteta de creier de porc pane Am lasat creierul sa se dezghete si l-am tinut in apa rece, jumatate de ora. L-am scos usor si l-am pus in alt vas cu apa rece, incercand sa elimin eventualele oscioare. Am pus apoi un vas cu apa la fiert, cam un litru si jumatate, am...
Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta
Iata cum se prepara Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta Pregatim foile: Intr-un vas, amestecam apa cu zaharul pana se topeste, apoi adaugam uleiul si faina cu amoniacul. Facem un aluat pe care il impartim in trei bucati. Fiecare bucata de aluat o intindem pe...
Reteta de tarta aperitiv
Iata cum se prepara Reteta de tarta aperitiv Am ras casul de oaie sarat si am taiat muschiuletul si ardeiul cubulete. Am batut ouale, am adaugat casul, branza de vaci, faina, smantana si am amestecat bine. Apoi am adaugat muschiuletul si ardeiul. Am turnat compozitia in forma tapetata cu...
Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat
Iata cum se prepara Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat Am spalat carnea, am uscat-o usor cu prosoape de hartie, am taiat-o bucati. Am pus mai intai in uleiul fierbinte, pieptul de porc si carnea de pe buturel. Dupa ce s-au rumenit, am adaugat pulpa de porc...
Reteta de friptura din pulpa de oaie la cuptor
Iata cum se prepara Reteta de friptura din pulpa de oaie la cuptor Am spalat carnea pe care am cumparat-o gata feliata si am uscat-o cu prosoape de hartie. In tigaia cu uleiul fierbinte, am pus pe rand feliile de carne si le-am tinut pana s-au rumenit putin pe ambele parti. Le-am asezat...
Reteta de pulpa de porc in sos picant
Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a rumenit usor pe toate partile. Am adaugat ceapa taiata marunt si am calit-o putin impreuna cu carnea. Am...
Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post
Iata cum se prepara Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post Taiem ceapa marunt si o calim usor cu uleiul si cate o lingura de apa, pana ce aceasta se inmoaie putin. Adaugam ardeii grasi taiati cuburi si ardeiul iute taiat si mai tinem pe foc 10 minute. Presuram condimentul, adaugam...
Reteta de mancarica de ardei copti cu dovlecel
Iata cum se prepara Reteta de mancarica de ardei copti cu dovlecel: Mai intai coacem ardeii capia. Ii punem intr-un vas, ii pudram cu sare si ii acoperim. Ii lasam sa stea pana se racoresc. Ii curatam si le scoatem cotoarele. Ceapa o tocam marunt si o calim impreuna cu usturoiul tocat si el...
Reteta de dulceata de prune cu scortisoara
Iata cum se prepara Reteta de dulceata de prune cu scortisoara Am spalat prunele, le-am curatat de codite si samburi. Le-am taiat in jumatate pentru ca au fost micute. Intr-o oala, am pus un rand de prune, unul de zahar, pana am terminat zaharul si prunele. Ultimul strat a fost de zahar. Am...
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantana
Iata cum se prepara Reteta de mancare de ardei copti, cu smantana Pentru inceput, coacem ardeii. Ii punem intr-un vas, presaram putina sare pe ei si ii acoperim. Cand s-au racorit, ii curatam de coaja si cotoare. Ii trecem sub un jet de apa pentru a se curata mai usor de seminte....
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui
Iata cum se prepara Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui Am spalat carnea si am lasat-o la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, am curatat morcovul, cartoful, ceapa, usturoiul, le-am spalat si le-am taiat bucati. Am tocat carnea, apoi usturoiul, ceapa, painea,...
Reteta de paste carbonara
Iata cum se prepara Reteta de paste carbonara Am pregatit ingredientele. Am pus apa pentru paste la fiert. Am taiat sunculita, am ras parmezanul si am spart ouale intr-un castron. Am pus pastele la fiert, exact cum a sris pe ambalaj. Am pus si sunculita la prajjit, la foc mic...
Reteta de salata de dovlecei feliati
Iata cum se prepara Reteta de salata de dovlecei feliati Spalam dovlecelul, il taiem felii subtiri cam de 2mm, presaram sare peste ei si lasam 5-10 minute sa iasa apa din ei. Strivim usturoiul cu lama cutitului, il taiem marunt si il amestecam cu mierea, zeama de lamaie, uleiul, piper...
Reteta de dulceata de menta
Iata cum se prepara Reteta de dulceata de menta Spalam lamaile. Menta se spala si ea in cateva ape pentru a se curata de praf si orice impuritati ar avea. Se lasa la scurs, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu o lamaie taiata cuburi sau felii, Aducem la punctul de fierbere,...
Reteta de racituri de porc
Iata cum se prepara Reteta de racituri de porc Mai intai, am parlit bine la aragaz, urechile, picioarele si buturelul. Am taiat apoi buturelul in doua si am folosit partea de sus. Am curatat (razuit) bucatile cu un cutit si le-am spalat bine. Le-am pus apoi cu apa rece pe foc sa dea 2-3...
Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa
Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata. Acum punem verdeata preferata pe ou. Ude fiind si oul, si verdeata, aproape ca se vor lipi si va fi usor sa...
Reteta de cozonac pufos cu aluat oparit
Iata cum se prepara Reteta de cozonac pufos cu aluat oparitCernem faina de 2 ori. Separam albusurile de galbenusuri. 10 galbenusuri le frecam cu 2 lingurite de sare. Luam 2 linguri din faina si le punem intr-un vas. Fierbem laptele si turnam imediat zaharul si coaja de citrice....
Reteta de prajitura cu mere
Iata cum se prepara Reteta de prajitura cu mere Curatam merele, le taiem in patru si apoi feliute subtiri. Stoarcem zeama de lamaie peste ele si ne ocupam de aluat. Batem ouale cu sarea si zaharul pana ce acesta se topeste. Adaugam zaharul vanilat, laptele, untul topit si faina...
Reteta de bors cu fasole boabe, urzici si hasmatuchi
Iata cum se prepara Reteta de bors cu fasole boabe, urzici si hasmatuchi Am pregatit totul intr-o oala de 5 litri. Spalam fasolea si o punem la fiert. Dupa doua, trei clocote scurgem apa. Repetam operatiunea de trei ori, inlocuind de fiecare data apa, cu alta fierbinte. Taiem apoi...
Reteta de mancare de post cu urzici
Iata cum se prepara Reteta de mancare de post cu urzici Am curatat bine urzicile, le-am spalat in multe ape si le-am pus la fiert intr-o oala cu apa fierbinte in care am adaugat putina sare. Le-am tinut la fiert pana ce codita s-a inmuiat, apoi le-am scos intr-o strecuratoare si le-am...
Reteta de chiftelute cu sos si piure la cuptor
Iata cum se prepaara Reteta de chiftelute cu sos si piure la cuptor Pentru chiftelute, dam toate ingredientele prin masina de tocat carne, apoi amestecam cu ouale,verdeata, sarea, piperul si facem bilute din compozitie, le trecem prin pesmet apoi le prajim pe toate in ulei...
Reteta de Pirojki cu cartofi
Iata cum se prepara Reteta de Pirojki cu cartofi Pregatim mai intai umplutura ca sa fie rece cand facem Pirojki. Fierbem cartofii timp de 20 minute de cand incepe apa sa clocoteasca. Intre timp, calim ceapa in putin ulei si o turnam peste cartofii pisati ca pentru piure. Adaugam sare,...