Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute.
Apoi intindeti aluatul pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l cercuri mici (lasagnette).
Puneti apa la fiert. Cand acesta da in clocot adaugati cercurile de...
Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat.
Pentru sos:
1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie
2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului
3....
Se pun ceapa si usturoiul la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem...
Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min.
Dupa ce am prajit legumele,adaugam...
spaghetele trebuie intotdeauna sa fie fierte al dente, adica exact cit sa fie patrunse, sa nu fie lasate pina se umfla, e pacat de ele, fiindca isi schimba gustul din cauza aportului sporit de apa.
Sa vedem cum se prepara sosul:
- incalzim migdalele intr-o tigaie uscata, dupa care le...
Gorgonzola cu paste, radicchio si cartofi
Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute. Apoi intindeti aluatul pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l cercuri mici (lasagnette). Puneti apa la fiert. Cand acesta da in clocot adaugati cercurile de...
Margueritte cu somon afumat
Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat. Pentru sos: 1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie 2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului 3....
Cannelloni con carne
Se pun ceapa si usturoiul la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem...
Cuibusor de pasarele a la Ludmila
Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min. Dupa ce am prajit legumele,adaugam...
Spaghetti a la trapanese
spaghetele trebuie intotdeauna sa fie fierte al dente, adica exact cit sa fie patrunse, sa nu fie lasate pina se umfla, e pacat de ele, fiindca isi schimba gustul din cauza aportului sporit de apa. Sa vedem cum se prepara sosul: - incalzim migdalele intr-o tigaie uscata, dupa care le...