Paste quatro formaggi

de Bucataras in Paste, 5 Iul 2013 | 5816 vizualizari

 

O reteta de paste quatro formaggi usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 150 gr tagliatelle
  • o felie de 1 cm grosime de unt
  • 3-4 linguri de smintina 12%
  • 50 gr cascaval Delaco
  • 50 gr brinza brie Milkana
  • 50 gr mozarella Delaco
  • 50 gr gorgonzola
  • sare si piper 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste quatro formaggi:

Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit).

In timp ce s-au fiert pastele am preparat compozitia din cele 4 feluri de brinzeturi

1. se dau pe razatoare toate brinzeturile

2. se pune untul in tigaie

3. se adauga smintina si se amesteca cu o spatula pina se omogenizeaza

4. se adauga brinzeturile si se amesteca

Am scos si scurs pastele, apoi le-am adaugat in tigaia cu brinzeturile si am amestecat usor.

La final am asezonat cu sare si piper. O reteta care a primit toate aprecierile Ioanei mele dragi. A ras portia cu multe "immmmm"-uri :)). Eu am mai prins un pic de compozitie pe care am pus-o pe o jumatate de felie de piine (vezi poza)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Cris2711 1

05.07.2013, 16:52

un deliciu

mamaieelena 1

05.07.2013, 18:26

bun,bun

Valclaudia 1

07.07.2013, 00:15

super bune! Trebuie sa le prepar si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carbonara rapida