Paste CANNELLONI cu gorgonzola

de Bucataras in Cannelloni, 7 Mar 2012 | 5298 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola Igor foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 15 cannelloni:
  • Umplutura:
  • 200 g gorgonzola
  • 300 g ricotta
  • Sare si piper
  • Sos Gorgonzola :
  • 100 g gorgonzola dolce IGOR
  • 20 g unt
  • Aluat pentru pastele cu ou:
  • 300 g faina
  • 3 oua
  • Sare
  • Apa
  • Ulei extravirgin de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste CANNELLONI cu gorgonzola:

Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut. Puneti-le intr-un vas cu apa rece  cateva secunde. 

Pentru umplutura -  amestecati gorgonzola impreuna cu ricotta, sare si piper intr-un blender. 

Intindeti cate o lingurita din acest amestec pe pastele taiate in patrate si rulati.

Topiti 10g de unt intr-o tigaie si prajiti cannelloni pe fiecare parte timp de 1 minut pana cand devin aurii. 

Pentru sosul de gorgonzola: topiti gorgonzola dolce IGOR impreuna cu 10g de unt intr-o cratita la foc mic.  

Cand serviti, puneti pe fiecare farfurie doua linguri de gorgonzola topita si  adaugati 3 cannelloni umplutute pentru fiecare persoana.

 Reteta de PAOLA NAGGI / advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste CANNELLONI cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]