publicat la 29.08.2021
publicat la 29.08.2021
publicat la 29.08.2021
Cand pui intrebari, nu vrei raspunsuri. Asteapta un raspuns pe care nu vrei sa il auzi". Nu intreba sotul daca arati bine intr-o rochie sau anumite haine. Sotii nu sunt "creaturi" subtile.
Bucataras.ro
[email protected]
Maioneza de avocado
Avocado se taie in 2 pe lungime, scoatem samburele rasucind putin ca sa il scoatem afara cu ajutorul unui cutit. Cu ajutorul unei linguri scoatem pulpa si o adaugam in paharul de la blender sau un castron. Adaugam zeama de lamaie pentru a evita oxidarea,pasam cu ajutorul blenderului pana ce...
Sos barbecue
Rosiile le spalam, le taiem bucati si le adaugam intr-o tava, adaugam ceapa taiata bucati, usturoiul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptor cca 20 min la 160 grade. Transferam rosiile intr-o cratita si cu blenderul de mana pasam pana ce obtinem o pasta,adaugam condimente dupa...
Sos napolitan la borcan
Rosiile spalate le taiem bucati potrivite, le asezam in tava de la cuptor (a mea nu a fost inalta am ales alta tava). Ceapa o curatam, o spalam si o taiem bucati peste rosii. Procedam la fel cu usturoiul,adaugam busuiocul rupt bucati(eu am pus 4 frunze potrivite) Stropim rosiile cu...
Pasta de leustean
Leusteanul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa. Ii rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un bol mai mare impreuna cu sarea. Acum daca dorim putem folosi blenderul pentru a le pasa sau robotul de bucatarie, Eu am folosit robotul ca era la indemana,cand pasta este finasi...
Unt cu leurda
Spalam leurda, o lasam sa se scurga bine de apa. Cu ajutorul unui robot tocam leurda (sau daca avem timp tocam la cutit), adaugam untul la temperatura camerei, condimente dupa gust si mixam pana ce se omogenizeaza. Adaugam compozitia intr-o cutie si o dam la frigider sau o congelam si...
Sos georgian pentru carne
Spalam corcodusele, inlaturand frunzele si coditele. Punem intr-o oala 250 ml apa si corcodusele, le punem la fiert. Cand sunt fierte, le strecuram intr-o sita si cu o lingura, le pisam pentru a obtine pasta. Pasta obtinuta o adaugam intr-o oala cu ingredientele de mai sus si punem la...
Unt aromat
Usturoiul,patrunjelul verde,cozile de ceapa cu rozmarinul,sare si piper se pun intr-un castron si se piseaza pana devine o pasta(eu nu l-am pisat bine, am vrut sa se vada patrunjelul) Untul moale la temperatura camerei se mixeaza pana devine pufos apoi il adaugam peste pasta si...
Sos de usturoi
se curata usturoiul se piseaza cu sare se toarna putin cate putin ulei ca la maioneza adaugam laptele,un pic de marar tocat si zeama de lamaie cine doreste, se amesteca si se serveste
Sos cu marar
smantana impreuna cu mustarul se pun la fiert pe foc mic si amestecam pana smantana are consistenta lichida luam de pe foc si amestecam cu mararul verde si tocat marunt,adaugam si sare dupa gust