Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12624 vizualizari

COMENTARII (89)

Miha 1

09.10.2009, 23:28

Multumesc Michelle!

Miha 1

09.10.2009, 23:29

Oana, cu parere de rau, dar in seara asta a halit Zmeurel ultima bucatica.

Bunica 1

09.10.2009, 23:43

Miha nu duce lipsa de idei .

Miha 1

10.10.2009, 00:01

Emoticon cu ala ce da frumos din gene.

ramo_cata 1

10.10.2009, 00:12

fff tare imagimatie trebuie sa ai ca se pot face cat de multe ..i-am ce as lua si eu o guritza dar daca zici ca nu mai e..tare haios robert

Miha 1

10.10.2009, 10:58

Multumesc Ramo!

rivka 1

10.10.2009, 11:25

miha m-am apucat azi dimineata am bagat cutitul in ea si nu am mai putut sa-l scot ...asa ca pana la urma am renuntat, am tocat-o si fac varzaa calita cu carne si mamaliguta, ramane varza umpluta pe alta data cand o sa iau o varza mai mica si o sa fie si sotul acasa sa mi-o scobeasca el ca are mai multa putere...

Miha 1

10.10.2009, 11:34

Rivka, partea cu scosul cotorului e cea mai grea. Dar incet incet si din aproape in aproape se poate scoate. Apoi merge foarte repede si usor.

crisad 1

10.10.2009, 11:40

miha cred ca ne-ai dat ceva de furca cu reteta asta .am citit o reteta asemanatoare opareau varza intreaga cateva minute poate se curata mai usor asa .incerc si eu luni cred ca tb sa iasa la plimbare sotul cu cel mic sa pot sta linistita si cel mare e la camin .oricum la cum arata merita toata munca

Miha 1

10.10.2009, 11:50

Cris, cred ca se poate si opari inainte. Dar daca se inmoaie si se pleosteste cum o umpli apoi? Varza ce-am scobit-o am pus-o bine la frigider si azi fac o varza cu carne. Aia oparita o mai poti folosi sau trebuie aruncata?

rivka 1

10.10.2009, 12:01

mai afci sarmalele alea la bostan?

faci si tu azi varza calita cu carne ca si mine?

Miha 1

10.10.2009, 12:33

Bostanul poa' sa mai astepte, ca nu se strica. Azi fac varza cu carne la cuptor.

Miha 1

11.10.2009, 23:36

MUltumesc Adinuta!

crisad 1

12.10.2009, 16:16

am facut azi sarmaua uriasa f buna gustoasa merita efortul .

Miha 1

12.10.2009, 17:31

Cris, s-o mancati sanatosi!

Miha 1

12.10.2009, 22:16

Multumesc Luciana! Eu am folosit o varza mica, de un kilogram si a incaput f bine intr-o cratita de marime medie. Daca ar fi sa o fac pe aragaz, as opta pentru oala de fiert sub presiune.

Miha 1

13.10.2009, 14:33

Luciana, nici eu nuu am oala de asta din acelasi motiv ca si tine, mi-e frica de ea. As putea sa-mi dau cu presupusul, avand in vedere ca pieptul de pui fierbe foarte repede, la fel si orezul (de la Scotti am folosit eu) cred ca 45 de minute sunt suficiente. Dar, repet, e doar o presupunere. Poate ne lamureste si pe noi cineva.

PapaBun 1

14.10.2009, 21:52

Felicitari!

Miha 1

14.10.2009, 21:56

Multumesc Cristi!

boscodina 1

14.10.2009, 22:38

felicitari,miha!

Miha 1

14.10.2009, 23:00

Multumesc! Inca mai stam in suspans...nu s-a terminat!

boscodina 1

14.10.2009, 23:23

zarurile au fost aruncate restul sunt amanunte nesemnificative

sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai multe retete si poze ...sa ne delectam privirea si sa punem papilelor gustative nervii pe moate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci