Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12624 vizualizari

COMENTARII (89)

ANCA 1

09.10.2009, 12:46

ce idee tareeeee o sa o incerc si eu!

ionix 1

09.10.2009, 12:53

ahhhhh... ce bine arata

Miha 1

09.10.2009, 12:57

ionix 1

09.10.2009, 13:04

miha, i-am trimis mamei sa vada si ea varzica asta si m-a rugat sa te-ntreb cum ai scos frunzele din mijloc? adica cum ai facut sa scobesti??? mersic

Miha 1

09.10.2009, 13:19

Mai intai am scos cotorul. Am scobit de jur imprejur, apoi am scos frunzele, strat dupa strat. Partea cu scosul cotorului a fost destul de anevoioasa, ca ma gandeam la un moment dat ca daca "impleteam" sarmale ar fi durat mai putin. Dar avand in vedere ca mi-am incantat audienta, zic eu ca a meritat.

Miha 1

09.10.2009, 13:20

Apropo de incantat audienta...Robert cand a vazut varza intreaba: "da asta ce e?" N-am riscat sa-i spun ca-i varza, altfel n-ar mai fi mancat. Asa ca i-am zis ca e o sarmala. "Da' de ce e asa mare? Ai pus drojdie?"

ionix 1

09.10.2009, 13:44

o sa fac cu siguranta, in curand, sarmaloaia ta hehehe
oh, Robert este un dulcic... eu si sotul meu ne-am facut o lista cu nume pe care le-am dat copiilor nostri, n-avem inca planuri dar cautam nume, hahaha... siiiii unul din numele de pe lista, la baieti, este Robert foarte momos numele si are dreptate baiatul... o sarma asa mare creste doar cu drojdie hehehehehee foarte desteapta observatia

Miha 1

09.10.2009, 14:03

E bine ca macar ati facut lista de nume. N-o sa fiti in impas cand o fi sa vina bebe.

ala_oancea 1

09.10.2009, 15:04

Tare dulcic este Robert Arata bine sarmaua ta uriasa

rivka 1

09.10.2009, 15:16

uau!
cum ti-a venit de fapt ideea asta?
arata fantastiiiicccccc

crisad 1

09.10.2009, 16:12

arata tare bine .cred ca incerc si eu reteta saptamana viitoare dar mai adaug si ceva afumatura

Miha 1

09.10.2009, 20:01

Ala, multumesc! E adevarat ca e tare dulce.Dar cateodata imi vine sa-l mananc cu fulgi cu tot.

Miha 1

09.10.2009, 20:02

Rivka, ideea mi-a venit de la bostanul Bucatarasului umplut cu sarmale! )

Miha 1

09.10.2009, 20:05

Cris, noi inca spunem "pas" la afumatura, caci mananca si piticii.

rivka 1

09.10.2009, 20:21

Deci varza din umplutura nu ai calit-o inainte??? s-a muiat calumea asa necalita? ai maruntit-o la robot de ti-a iesit asa...compacta umplutura?
si eu vreau sa o fac dar cu carne de vita!
azi am cumparat o varza sa fac varza calita dar mi-e ciuda ca nu am o cratita de cuptor , am avut un vas de yena dar l-am scapat pe jos si l-am spart...deci as fii facut-o acum in weekeind dar nu pot ca nu am vas de cuptor...:( ....mai astept

rivka 1

09.10.2009, 20:24

stai asa ca doar o pot face si in cratita pe aragaz!

sper sa reusesc sa o scobesc...nu prea imi dau seama cum ai reusit sa o scobesti asa :-s
miha sa vezi de nu o fac maine

rivka 1

09.10.2009, 20:29

deci ma innebuniti cu sarmalele voastre , pana maine trebuie sa ma hotarasc o fac pe asta sau fac sarmale ...
cred ca o sa iti modific reteta si o fac cu carne de vita si calesc varza inainte sa o pun in umplutura si pun si niste varza murata in ea.
ce zici sa incerc? cum crezi ca imi va iesi? o pun la fiert in oala pe aragaz, acoperita la foc mic sub capac ...

Miha 1

09.10.2009, 21:14

Care varza din umplutura Rivka? N-am pus nici o varza in umplutura. Doar carne.

Miha 1

09.10.2009, 21:16

Dany,is tare curioasa cum ai botezat-o.

rivka 1

09.10.2009, 21:53

pai miha deasupra carnii, nu ai pus varza din scobitura tocata? la aia m-am referit...

rivka 1

09.10.2009, 22:01

aaaa mii de scuze miha , acum vad ca varza ai umplut-o aproape complet cu carne si orez, credeam ca a ramas loc cam jumatate de varza pt restul de varza tocata marunt...acum vad ca nu e asa...

eu ma gandeam acum sa o adaptez maine sa fac umplutura cu carne+orez+varza si asa sa o umplu si apoi sa o pun in oala in sos de rosii, etc...ce crezi?incerc sa vad ce iese...sper sa reusesc sa o scobesc varza mea e mai mare...destul de marisoara are vreo 2 kg...

Miha 1

09.10.2009, 22:31

Rivka,deasupra am pus 2 pumni de varza tocata. As fi pus rosii dar n-am mai avut. Cred ca ar iesi buna si daca ai pune cate un strat de varza in interior.

Michelle 1

09.10.2009, 22:46

super miha..

Oana 1

09.10.2009, 22:52

Wow, ce minunatie Vreausi eu o feliuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu piept afumat