Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 13020 vizualizari

 

sau "sarmaua uriasa" :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza de cca 1 kg
  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • 2 cani suc de rosii
  • verdeata
  • cimbru si busuioc
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze.

Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare,piper si busuioc.

Ceapa o calim in ulei,adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem varza. Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata.

Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii,presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei.

Acoperim cu un capac  si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (89)

epurasha2bb 1

19.02.2010, 11:56

miha cu sarmaua asta a ta uriasa a fost dragoste la prima vedere! felicitari pt.idee si pentru toate prmeiile pe care ti le-a adus.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Mihaela, si eu tot dezbracate le mananc.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Multumesc Mariana.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol