Torta tramezzino

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2010 | 5024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton faramitat
  • 150 g maioneza
  • paine feliata
  • 1 ceapa razuita
  • 150 g masline verzi si negre
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torta tramezzino:

Conservele de ton se desfac si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se taie marunt maslinele si se amesteca cu tonul si celelalte ingrediente.

Se ung feliile de paine si se cladesc una peste alta, in forma de tort.Se ung cu crema si in exterior.

Se orneaza si se tine la rece macar o ora, apoi se taie felii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Torta tramezzino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 16:48

este peste , hop si eu............

nadina73 1

22.08.2010, 17:15

vin si eu la o portie

Corinuta 1

23.08.2010, 01:07

Simplu si bun....vad ca papa toata lumea! Are succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]