Tocanita picanta

de eclerash in Curcan, 15 Mai 2010 | 4746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne(eu am folosit piept curcan)
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • 5 linguri bulion
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 ardei gras
  • 2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem carnea cubulete si o punem in tigaie la rumenit,urmand sa o scoatem cand este gata si sa o punem la cald,iar in ulei ramas sa calim ceapa.Peste, vom adauga si ardeiul gras, carnea si o cana de apa calda,urmand sa mai adaugam pe parcurs daca nu este carnea facuta.Cand carnea este gata adaugam si ardeiul iute si bulionul dizolvat cu vin,sare si piper  si mai lasam 10 min...Luam de pe foc si adaugam patrunjel verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

se poate servi cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]