Tocanita picanta

de eclerash in Curcan, 15 Mai 2010 | 4527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne(eu am folosit piept curcan)
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • 5 linguri bulion
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 ardei gras
  • 2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem carnea cubulete si o punem in tigaie la rumenit,urmand sa o scoatem cand este gata si sa o punem la cald,iar in ulei ramas sa calim ceapa.Peste, vom adauga si ardeiul gras, carnea si o cana de apa calda,urmand sa mai adaugam pe parcurs daca nu este carnea facuta.Cand carnea este gata adaugam si ardeiul iute si bulionul dizolvat cu vin,sare si piper  si mai lasam 10 min...Luam de pe foc si adaugam patrunjel verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

se poate servi cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de piept de curcan cu ciuperci in sos de rosii cu smantana