Tocanita de pui si ciuperci

de Panacris in Pui, 11 Noi 2012 | 3784 vizualizari

 

A trebuit sa gatesc si ceva pe placul baietilor ;)

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • file de pui 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • curry 1 g,
  • ketchup Panacris 100 g,
  • vin alb demisec 200 ml.apa 200 ml.,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui si ciuperci:

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ciupercile, fileul de pui, se taie bucatele si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si curry, se completeaza cu apa si vin cat sa acopere mancarica, lasandu-se lafiert cca. 30 de minute semiacoperit, la foc mediu. La final se adauga ketchup-ul (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/ketchup-panacris-2-36567.html)  si se da la cuptor, cca. 15 minute. Se serveste fierbinte cu paine de casa sau cartofi natur. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]