Tocanita de pui la minut

de flori24 in Pui, 25 Ian 2014 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 400g mazare
  • 650 g pastai galbene
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • patrunjel,marar
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui la minut:

Se spala copanele se curata si se dau la prajit in oala intr-o lingura de ulei ,la foc mic.Se spala ceapa si morcovul.Ceapa se taie cubulete mici iar morcovul se da prin razatoare.Se pun in oala la calit impreuna cu carnea.Lasam pana se aureste ceapa adica aproximativ 2-3 minute,si adaugam pastaile si mazarea .punem 2 cani de apa si o lasam pe foc timp de 20-30 minutes.Punem pasta de tomate,condimentele ,mararul si patrunjelul.O lasam in continuare 5 minutele pe foc o gustam si gata:).

TIPS-URI

1

Eu am zarzavat in congelator, amestecuri de legume am pus si cateva rosii cu morcov si patrunjel:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui la minut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]