Tocanita de pui cu ceapa

de Valclaudia in Pui, 7 Apr 2013 | 4456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • sare si piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Spalam pulpele de pui si le impartim in doua.

Curatam cepele, le tocam si le calim in ulei timp de 5 minute apoi adaugam sare si piper.

Asezam bucatile de carne peste ceapa, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

La final adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate