Tocanita de pui cu ceapa

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 28 Iul 2011 | 6852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui fara piept
  • 3 cepe mari(~450 g)
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 cutie rosii bucati
  • Condimente pentru pui
  • Sare,piper
  • Usturoi dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Puiul se proportioneaza si se condimenteaza. Se prajeste in ulei incins,pe ambele parti,apoi se scot si se pastreaza la cald.

Ceapa se toaca potrivit,morcovul si ardeiul cubulete. Se calesc impreuna cu usturoiul pisat  in ulei pana cand ceapa devine translucida (amestecati des).

Cand sunt gata legumele se adauga carnea,rosiile si apa cat sa acopere totul. Se fierbe pana scade sosul. Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]