Tocanita de pui

de Bya Ralu in Pui, 15 Aug 2014 | 12265 vizualizari

 

Se face atat de repede si e atat de buna!!!yummy

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 aripi de pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • cateva rosii cherry
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • 50 ml vin rose
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,piper alb,ghimbir,boia dulce,busuioc uscat
  • jumate de legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razatoarea mare,pulpele de pui crestate si aripiile de pui taiate in doua.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Se adauga condimentele dupa gust.

Rosiile cherry se taie in patru,se adauga peste tocanita si adaugam si rosiile cuburi din cutie si usturoiul taiat marunt.

Se mai lasa cam 15 minute.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci cu piept de pui