Tocanita de ciuperci cu pui

de luminita20_2006 in Pui, 10 Noi 2011 | 8558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 kg ciuperci
  • -1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • -1 lingura bulion 
  • marar/patrunjel
  • sare,piper
  • 1 lungura amidon sau faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Pieptul de pui se taie bucati si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, dupa care se scoate intr-un vas si se lasa deoparte pana cand pregatim ciupercile.

Ciupercile spalate se taie daca sunt mai mari , ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie incingem putin ulei si punem ciupercile sa se inabuse cu capac. Ele vor lasa apa asa ca nu e necesar sa puneti. Cand scade pe jumatate apa se adauga bulionul dizolvat cu putina apa fiarta daca e cazul. Se lasa sa fiarba, adaugand si pieptul de pui, pana cand sunt gata ciupercile ; intr-o farfurie punem o lingura de amidon si dizolvam cu sosul de la ciuperci apoi adaugam peste toata tocanita .

Se condimenteaza cu sare si piper, iar la final cu usturoiul pisat si patrunjel sau marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de pui cu praz