Ciocanele lipicioase

de iolanda-elena in Pui, 22 Dec 2014 | 4219 vizualizari

 

Sunt un deliciu insist sa le incercati, va promit ca nu veti regreta.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele pui
  • 2 portocale
  • 100 ml bere
  • 4 linguri miere
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • condimente pentru pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele lipicioase:

Asezonam ciocanelele cu condimentul pentru pui, sare si piper. prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale. Turnam amestecul rezultat in tigaie, peste ciocanele. Le lasam pe foc, pana se caramelizeaza sosul din tigaie.

Noi am servit cu orez( amestecat cu 2-3 linguri de ulei masline)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu Bere Neagra (Reteta Video)