Tocanita de ciuperci

de carmenvlad in Mancaruri de post, 26 Mar 2011 | 11596 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 frunza dafin

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se caleste in ulei  ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile intregi. Se adauga vinul si pasta de tomate. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba acoperite la foc mic 15-20 de minute. Se mai adauga 100 ml apa calda sau atat cat este nevoie si se fierbe cu capacul acoperit pana cand scade apa. Se opreste focul, se adauga verdeata taiata marunt si se mai lasa acoperite 5-10 minute sa se intrepatrunda toate aromele. Se serveste calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu sos de vin fiert la cuptor