Tocanita cu galuste

de Dea_Dea in Pui, 4 Apr 2013 | 3944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui mici
  • 2 perechi de carnati subtiri picanti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ou
  • 3 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de bulion
  • 1 litru de apa
  • 1 lingura de ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste:

Ceapa se toaca si se pune la calit, se adauga bulionul si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune apa si se pun pulpele si carnatii taiati , se lasa la fiert pana este apropape fiarta carnea (20-30 min).

Oul se amesteca cu faina si putina apa cat sa devina o pasta, lingura se inmoaie in apa fierbinte si se fac galuste. Se lasa sa de in clocot la foc mare , pana se ridica galustele la suprafata, iar apoi se da focul mic , pana fierb galustele (30 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

Dea_Dea 1

04.04.2013, 11:33

Buni cu amadoua si cu pulpe si cu carnati , la alegere

Rocsi 1

04.04.2013, 20:24

Bya Ralu 1

30.05.2013, 13:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]