Tocanita cu afumatura

de Laly in Porc, 14 Noi 2010 | 13285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi (eu am pus si albi si rosii)
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 500 gr  scaricica de porc afumata
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu afumatura:

Se spala,se curata si se taie julien legumele.Scaricica de porc o taiem bucati si o spalam.

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Punem la calit ceapa,apoi adaugam morcovul si la sfarsit ardeii.

Cand toate au devenit sticloase se adauga carnea,apa cat sa le cuprinda si se da la cuptor circa 20 min.Adaugam apoi cartofii,pasta de tomate,sarea si se lasa la cuptor pana cand cartofii sunt fierti.

Se adauga verdeata tocata marunt.Servim alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole alba cu afumatura