Tocana de ciuperci cu piept de pui

de Silvia74 in Pui, 1 Sep 2013 | 59436 vizualizari

 

E duminica. M-am hotarat sa prepar o mancare care sa nu ma tina mult timp in bucatarie si am ales o tocanita cu ciuperci si piept de pui, ceva rapid si delicios. Copiii mei care au gusturi pretentioase in legatura cu mancarea, au fost incantati de gustul acesteia.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai mare
  • 600 gr ciuperci champignon
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci cu piept de pui:

Se curata ceapa, morcovul si se taie cubulete mici. Ciupercile se curata, se spala si, de asemenea, se toaca cubulete. Se pune ulei in cratita si se caleste ceapa si morcovul timp de 3 minute dupa care se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se lasa pana carnea prinde o culoare albicioasa apoi se adauga ciupercile si o cana de apa calda. Se adauga sarea, piperul si se lasa la fiert cu un capac deasupra 15-20 min la foc mic. Se adauga pasta de tomate si cateii de usturoi tocati marunt. Se mai lasa 5 minute sa fiarba fara capac, se mai potriveste de sare dupa gust, se adauga mararul tocat marunt si se da deoparte la racit.

Simplu, usor de realizat si foarte gustoasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu ciuperci