Pulpe de pui in sos de gutui

de MotanLaOale in Pui, 30 Oct 2011 | 5416 vizualizari

 

Inspirat de Oana si fiind un fan al gusrului de gutuie am incercat si a iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare de pui
  • 2 gutui mai mici
  • 2 linguri pasta tomate
  • rozmarin
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de gutui:

Pulpele se curata si se spala bine.

Intr-un vas de iena se pune o lingura de ulei de masline si se pun pulpele in el.

Se presara cu sare si roxmarin.

Gutuile se spala se taie felii si se pun langa pulpe.

Se dizolva pasta de tomate in 250ml apasi se toarna peste carne.

Se pune zaharul si sare daca este cazul.

Se introduce in cuptor 40-50 minute pana se face carnea si se rumeneste frumos.

Se consuma calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu crusta de iaurt