Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2015 | 5665 vizualizari
Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!
9
Bucataras Suprem
Taguri: tigaie, vanat, ciuperci brune, retete Mancaruri cu carne
1
Untura de porc fragezeste si da savoare carnii de vanat care este mai seaca .
de Rahela Velicu 5
de Adi 1
de madi_marin 6
de jolygina 1
mihaelar63 1
Gabitsa eu sunt de serviciu mereu Cineva trebuie sa vegheze )
Gicuta , asa spun cei ce gusta
-Licurici- 1
N-am mancat carne de vanat (am evitat mereu), dar la cum arata preparatul, as manca oricand
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:13
la 11:14
ieri la 07:28
pe 16.09 la 07:30
pe 15.09 la 08:23
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
lolutza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!