Tagliatelle cu sos alb

de anamaria33 in Paste, 22 Sep 2014 | 5203 vizualizari

 

Am folosit produse diferite de cele din Romania pt ca eu locuiesc in strainatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 200-400 g piept de pui, taiat in bucatele
  • 500 ml smantana lichida pt. gatit (Rama)
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 150-200 g ciuperci (la alegere: crude sau de la doza)
  • 1 ardei gras, galben
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos alb:

Se fierb tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Pieptul de pui se frige dupa care se lasa la racit.

Dovleceii, vinetele, ardeiul si ciupercile se frig in putin ulei de masline. Cand sunt fripte se adauga pieptul de pui si se amesteca putin in timp ce se adauga smantana de gatit. Se lasa la fiert intre 8-10 min.

Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si legume