Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9597 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: , retete Supe/Ciorbe
Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare
Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt .
de aalliinnaa07 1
de cristina1985 4
Bucataras Dragos 1
super! am sa incerc si eu!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 14:57
ieri la 11:52
ieri la 09:21
pe 22.05 la 09:55
pe 21.05 la 10:32
4 comentarii
3 comentarii
de mihaelar63 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
pisicutzaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sibel25 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!