Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9527 vizualizari
Michelle 1
liana_geicu 1
interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...
pana_luminita 1
asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:
am inteles, eram curioasa!
Bucataras Dragos 1
super! am sa incerc si eu!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 08:39
ieri la 08:34
pe 08.04 la 17:22
pe 08.04 la 17:05
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
oanapl
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!