Supa de dovlecel

de trifadalia in Supe, 2 Mai 2018 | 6797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc de dovleac sa fie de aproximativ 1 kg
  • 1 buc ceapa mare
  • lapte batut 250 ml
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura de boia ardei dulce
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml ulei
  • sare, piper, apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Se curata dovleacul, se taie in doua, apoi cu o lingura se indeparteaza semintele. Restul se da pe razatoarea mare, se presara cu sare, se da si ceapa pe razatoarea mare si se lasa sa stea jumatate de ora.

Intr-o oala se pune uleiul la incins, se adauga faina, boiaua si se stinge rantasul obtinut cu laptele batut. Se adauga dovleacul bine stors, apoi se completeaza cu apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana se inmoaie. Cand este gata, se adauga mararul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

trifadalia 1

02.05.2018, 10:31

delicioasa. Abia astept sa apara pret mai accesibil la dovleac sa ne saturam de el sub orice forma gatit. Dar si asa daca e scumput iau pentru a ne satisface poftele culinare.

Rahela Velicu 1

02.05.2018, 15:13

dantes 1

04.05.2018, 07:05

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu smantana